Друга лiга: Тростянець - Горiшнe 2:2 

ФК "Тростянець" - "Карпати" 2:2 (1:2)

24 жовтня ФК «Тростянець», у центральному матчі туру, приймав футбольну команду села Горішнього. Саме результат недільної гри найпевніше і стане фатальним при визначенні переможця районної Першості.
Сказати, що мотивація у господарів була на високому рівні – все одно, що нічого не сказати. Футболісти Тростянця добре пам’ятали гру першого кола у Горішньому і те, як з ними там повелись, тому настрій у всіх був просто бойовим. Для гравців важливо було не так взяти 3 очки, як показати гідну гру і відплатити за вищезгадану „гостинність”, яку самі відчули на власній шкірі і ногах.
А тепер про події на футбольному полі. Щойно пролунав стартовий свисток, гості одразу ж взялися грати у своїй звичній манері: жорсткій, а, моментами, і жорстокій. Приблизно на 4 хвилині матчу нападник «Карпат» ліктем вдарив у обличчя свого опонента, однак арбітр зафіксував лиш штрафний удар у сторону воріт гостей. Гра продовжувалась. Гості намагалися створити щось небезпечне, однак захисники Тростянця грали безпомилково. Незважаючи на високу активність збоку приїжджих футболістів, першим все ж по-справжньому вступив у гру кіпер гостей Шайгець. Ближче до середини тайму господарям вдалося вирівняти гру, яка стала проходила здебільшого в центрі поля. Раптом арбітр призначив зовсім не обов’язковий штрафний, внаслідок якого невпевнено зіграв воротар Тростянця, вибивши снаряд за лицьову лінію.
І все ж першими забили гості. Після подачі від кутового прапорця м’яч рикошетом від гравця Тростянця залетів у кут воріт. Тренер господарів одразу ж відреагував на події на полі та зробив заміну, яка додала гостроти у діях його підопічних.
І вже через кілька хвилин рахунок на табло став рівним. Правий нападник відкинув м’яча назад В. Даниловичу, який кілька хвилин тому вийшов на футбольне поле, і той зробив подачу у штрафну площу метрів з 30-ти до воріт. Однак м’яч по дивній траєкторії полетів у рамку за комірець воротареві, і хоч йому вдалося дотягнутись кінчиками пальців до шкіряного, але змінити напряму польоту не вдалось – 1:1.
Публіка одразу ж погнала своїх улюбленців  уперед  «добивати» суперника і гра «пішла» на зустрічних курсах. Все частіше гострі моменти виникали поблизу обох воріт. І тут у гру втрутився арбітр, який необґрунтовано призначив штрафний удар у бік воріт господарів в кількох сантиметрах від кута штрафного майданчика. Після удару м’яч рикошетом від стінки полетів  повз воротаря, який помилився при виборі позиції, як наслідок – 1:2. Ще в першому таймі слід відзначити кілька жовтих карток гравцям команди Горішнього.
Друга сорокап’ятихвилинка розпочалася з гострих атак Тростянця, який будь-що прагнув зрівняти рахунок. Гравці Горішнього все-частіше фолили на своїй частині поля, і сперечалися з арбітром за призначені штрафні. В одній із таких суперечок передчасно відпосивати відправився захисник гостей А. Макогон.
Атмосфера на полі загострилася, публіка гнала улюбленців вперед і вони заграли ще активніше. Після одного з чергових штрафних ударів у центрі поля пішла подача в штрафний майданчик, і захисник гостей зіграв рукою. Арбітр тут же призначив пенальті, який чітко реалізував Я. Баймак, розвівши воротаря і м’яч по різних кутах.
Гості розуміли, що їх щастя лише в контратаках, тож банально виносили м’яча вперед на форвардів. Але і захисники Тростянця діяли дуже уважно. За декілька хвилин до закінчення зустрічі, під час боротьби поблизу центрального кола, гравець Горішнього вдарив суперника по ногах. Арбітр призначив штрафний удар та показав попередження винуватцеві моменту. Той «кинув» кілька нецензурних слів у бік судді, за що побачив перед собою червоне „світло”. Тут вже всім стало зрозуміло що Горішньому не вдасться взяти 3 очки у Тростянці. Ще можна пригадати небезпечний кутовий удар у виконанні гостей, але оборона господарів на чолі з воротарем не схибила. Так і закінчилося протистояння двох, загалом, рівних команд. Гра вийшла напруженою і дуже видовищною.
Степан Проців, спеціально для football-in-mr.at.ua

Розмістив: Гість, 20.04.2024 | Переглядів: 638 | Коментарів: 0
Всього коментарів: 0
Имя / Логин
Email
 

Мiнi профiль


Ти зайшов як: Гість
Група: Гості
Стать:
На сайті: днів
Ти користувач № 0
Особистих повідомлень:
Ваш Ip: 18.221.174.248

Мiнi-чат

Турнірка І ліга

Чемпіонат Миколаївського району.
з футболу
Перша ліга
Підсумкова таблиця

1. Крупсько 22 41
2.
Київець 22 41
3. Раделичі 22 37
4. Устя 22 36
5. Колодруби 22 32

Турнірка ІІ ліга

Чемпіонат Миколаївського району.
з футболу
Стикові матчі за вихід в І-лігу
Підсумкова таблиця

1.
Ст.Розділ 10 23
2. Рудники 10 22
3. Надітичі 10 15
4. В.Горожанна 10 12
5. Тростянець 10 7
6. Вербіж 10 4

Статистика

» З нами на сайті
Всього: 77
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 0
Перевірених: 9
Звичайних юзерів: 66
» З них
Фанатів: 73
Фанаток: 4

Зараз на сайті:

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні були:
Статистика сайту: Коментарі: 7
Форум: 4/21
Новини: 102
Думка про сайт: 125

Друзі сайту

Дроговиж Сайт села Березина Офіційний сайт КСК Берездівці Альтернативный текст ЕВРО 2012 в Украине

Реклама на TAK.RU

Опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 76

Реклама на WMLINK.RU