Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум » Футбол в Миколаївському районі » Регламент чемпiонату (першостi) району з футболу 2010 р.
Регламент чемпiонату (першостi) району з футболу 2010 р.
s_bodik Дата: Четвер, 09.09.2010, 07:52 | Сообщение # 1
Адміністратори
Сообщений: 17
Репутація: 1
Оффлайн
І. Мета і завдання.

1.1. Районні змагання з футболу проводяться з метою :
- подальшого розвитку масового футболу в районі;
- покращення стану навчально-тренувального процесу;
- підготовки футболістів у збірну команду району;
- виявлення здібної молоді для поповнення ДЮСШ;
- організації дозвілля сільського населення району.

ІІ. Керівництво змаганнями.

2.1. Загальне керівництво та контроль за проведенням змагань з футболу у Миколаївському районі здійснює Федерація футболу Миколаївського району (надалі – Федерація). Безпосереднє проведення змагань покладається на Комітет з проведення змагань Федерації.
2.2. Засідання Комітету з проведення змагань ФФМР проводиться не рідше одного разу на тиждень. У засіданні беруть участь голова Комітету з проведення змагань (голова ФФМР), перший заступник голови ФФМР, заступник голови ФФМР та відповідальний секретар ФФМР.
2.3. Комітет розглядає та приймає рішення з таких порушень даного Регламенту:
- дисциплінарних вчинків учасників змагань;
- випадки виникнення безладдя та безпорядків на стадіонах до, під час і після календарної гри;
- недотримання процедури переходу гравців із однієї команди в іншу;
- винесення вердиктів згідно документів інспекторів про неякісний або
несумлінний арбітраж, інспектування, а також визначення обґрунто-ваності протестів на матчі.
2.4. В разі незгоди з рішенням Комітету з проведення змагань однієї із сторін, відповідна аргументована заява подається на розгляд Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації. В разі незгоди з рішенням КДК однієї із сторін, відповідна аргументована заява подається на розгляд Апеляційного комітету ФФМР, рішення якого є остаточним.
2.5. Якщо комітети ФФМР приймають рішення в ході чемпіонату (першості) району з порушенням „Правил гри у футбол”, цього Регламенту або інших документів ФФМР, то голова ФФМР має право накласти вето на такі рішення і
винести дане питання на розгляд Виконкому ФФМР.
2.6. Перед початком змагань Виконком ФФМР має право змінювати кількісний та якісний склад ліг.

s_bodik Дата: Четвер, 09.09.2010, 07:54 | Сообщение # 2
Адміністратори
Сообщений: 17
Репутація: 1
Оффлайн
ІІІ. Учасники та умови проведення змагань.

3.1. До участі у чемпіонаті (першості) району допускаються команди спортивних осередків сіл та селищ, футбольних (спортивних) клубів, колективів фізкультури підприємств, установ, організацій, вузів, селянських сільськогосподарських господарств, військових частин, які є колективними членами Федерації.
3.2. В районних змаганнях усіх рангів можуть брати участь команди, уком-плектовані гравцями, які, згідно громадянського паспорта, народилися або зареєстровані у Миколаївському районі.
3.3. До участі у чемпіонаті (першості) району допускаються команди, які сплатили стартовий внесок і представили у Федерацію документ, що підтверджує його сплату, разом з заявковою документацією.
3.4. Змагання проводяться у двох лігах за клубним заліком з визначенням переможця серед дорослих, юнаків та у клубному заліку.
3.5. До складу команд дозволяється заявляти не більше 25 гравців дорослого та 25 гравців юнацького складу. Юнацький склад - гравці 1992-1995 р. н., дорослий склад – гравці 1993 р. н. та старші.
3.6. В окремих випадках, а саме: з дозволу медичної установи та батьків дозволяється заявляти чи виставляти за обидва склади за станом здоров’я молодших на два роки фізично розвинутих гравців. Медичні довідки та заяви батьків на вищеназваних гравців знаходяться в Федерації і арбітрам, представникам команд перед матчем не представляються.
3.7. Команди, які представляють населені пункти, в яких на 01.01.2010р. проживало менше, як одна тисяча мешканців, можуть заявити не більше 7 (семи) іногородніх гравців, що не народилися і незареєстровані у районі, за юнацький склад та не більше 7 (семи) - за дорослий склад, а всі інші команди – не більше 5 (п’яти) - за юнацький склад та не більше 5 (п’яти) – за дорослий склад.
На команду, яка перевищила ліміт іногородніх гравців, накладаються
фінансові санкції згідно Дисциплінарних правил Федерації та за кожного
понадлімітного іногороднього гравця, незалежно якого складу, знімається
5 (п’ять) залікових очок з дорослого складу такої команди.
3.8. Команді села Розвадів, яка представлена в обласних і районних змаганнях з футболу, за районну команду дозволяється заявляти не більше 5 (п’яти) футболістів юнацького складу та не більше 5 (п’яти) футболістів дорослого складу обласної команди цього ж села.
3.9. При виявленні футболіста, якого невірно заявлено з вини керівництва футбольного клубу (команди), команді зараховується поразка (0:3) в тому матчі, в якому відбулося дане виявлення, з дорослого складу команди знімається 3 (три) очки і на неї накладаються штрафні санкції згідно Дисциплінарних правил Федерації. Гравцеві забороняється виступати за команду до з’ясування всіх обставин і врегулювання даної суперечності.
3.10. Відповідальність за достовірність заявки своїх гравців несуть представники даних команд.
3.11. Дозаявка футболістів проводиться протягом сезону і припиняється до початку другого кола чемпіонату (першості). А перехід гравців з однієї команди в іншу (з районної команди в районну чи з районної команди в будь-яку іншу команду) здійснюється один раз в сезоні з дозволу представника команди, за яку виступав гравець і припиняється за добу до дня початку другого кола чемпіонату (першості) району.

s_bodik Дата: Четвер, 09.09.2010, 07:55 | Сообщение # 3
Адміністратори
Сообщений: 17
Репутація: 1
Оффлайн
3.12. Районні змагання з футболу проводяться у двох лігах за системою весна – осінь у два кола: на своєму полі і на полі суперника. Юнацькі склади грають безпосередньо перед грою дорослих. Початок матчів:
I коло та II коло: юнаки – 14.00 год., дорослі – 16.00 год.;
з останньої неділі жовтня і до закінчення чемпіонату (першості):
юнаки – 13.00 год., дорослі – 15.00 год..
Тривалість матчів така : юнаки – два тайми по 35 хвилин;
дорослі – два тайми по 45 хвилин.
Змагання проводяться згідно даного Регламенту та Календаря, затверджених Виконкомом Федерації.
У кожній грі юнацького та дорослого складів дозволяється заміна 7 гравців з числа 18 внесених до початку гри в протокол матчу. Представники команд зобов’язані подати арбітрові (арбітрам) заявочний лист, білети учасників матчу та заповнити протокол за 20 хвилин до його початку. Команда-господар поля заповнює протокол гри першою.
Всі записи в протоколі зустрічі та рапорті інспектора повинні проводитись ручкою з чорною пастою або чорним чорнилом без виправлень та помарок. Відповідальність за це покладається на арбітра та інспектора зустрічі.
Гравці, які внесені в протокол матчу юнацьких складів, який не відбувся з будь-яких причин, на гру дорослих команд допускаються. У всіх інших випадках такі гравці на гру дорослих складів команд не допускаються.
Команда-господар до початку зустрічі проводить фінансові розрахунки з арбітром (арбітрами) та інспектором, якщо такий відряджений Федерацією, в незалежності від того, чи команда гостей прибула на гру одним, чи обома складами, або зовсім не прибула. Якщо команда-господар не провела фінансового розрахунку з арбітром (арбітрами) та інспектором до початку зустрічі, то головний арбітр має право не допускати її до гри (за винятком команд, які перерахували кошти за суддівство на поточний банківський рахунок Федерації).
Команди зобов’язані прибути на гру за 30 (тридцять) хвилин до її початку.
Всі матчі повинні починатися в точно встановлений Календарем змагань час. Відповідальність за це покладається на представників команд, арбітра матчу.
Запізнення команди (юнацького чи дорослого складу) не допускається.
Якщо зустріч команд юнацького складу не відбулася, то команді, яка не виставила склад або не була допущена арбітром матчу до гри через відсутність білетів учасників змагань в незалежності де команда грає: вдома чи на виїзді, або команді-господарю, що не була допущена до гри згідно п.3.12, абз.2, а також через відсутність сіток на футбольних воротах, нерозмічене футбольне поле, незадовільний його стан, не покошена трава, відсутність футбольних м’ячів та інші порушення, зараховується технічна поразка “-“:“+” і з активу очок клубного заліку знімається одне очко. А коли зустріч команд і дорослого складу не відбулася з вищенаведених причин, тоді із зарахуванням технічної поразки ”-”:”+” знімається ще й одне очко з активу дорослого складу команди.
3.13. Якщо команда клубом не прибула на зустріч, то на неї накладаються фі-нансові санкції і свою домашню гру з суперником, до якого вона не прибула у попередньому колі, зобов’язана провести у другому колі на його полі, оплативши при цьому арбітру (арбітрам) матчу згідно пункту 11.2, а також їй зараховуються технічні поразки ”-”:”+”, і з активу очок дорослого і
клубного заліку знімається по одному очку.
За запізнення, за неявки на матчі на команду накладаються
дисциплінарні санкції згідно Дисциплінарних правил ФФМР і до уваги не
приймаються ніякі оправдовуючі документи, окрім причин техногенного
характеру.
s_bodik Дата: Четвер, 09.09.2010, 07:55 | Сообщение # 4
Адміністратори
Сообщений: 17
Репутація: 1
Оффлайн
3.14. Команда, згідно рішення Федерації, може бути знята з розиграшу за дві неявки клубом або дорослим складом та п’ять неявок юнацьким складом, інші дисциплінарні проступки. Якщо команда знята з розиграшу і зіграла менше 50 відсотків матчів, то її результати анулюються. Якщо команда зіграла 50 відсотків матчів і більше, то їй зараховуються технічні поразки у матчах, що залишились, з рахунком ”-”:“+”. Команди першої ліги, які зняті за неявки або інші проступки зі змагань, на наступний сезон допускаються до участі в першості району в другій лізі. А команди, які виступали в чемпіонаті (першості) області чи України, а хочуть брати участь в районних змаганнях, на наступний сезон допускаються до участі в чемпіонаті району в першій лізі. Команди, які не грали у попередньому сезоні в чемпіонаті району, хоч перед тим роком виступали у першій лізі районних змагань, а також новостворені команди, допускаються до участі в першості району серед команд другої ліги. Всі випадки порушень даного пункту Регламенту розглядає Контрольно-дисцип-лінарний комітет Федерації.
3.15. У районних змаганнях з футболу гравці зобов’язані виступати у фут-больній формі, при чому номер на футболці гравця повинен відповідати но-меру, під яким гравець записаний у протоколі зустрічі. В разі однакового кольору форми в обох команд, право на вибір має команда гостей, крім чемпіона району серед дорослих складів попереднього сезону.
3.16. Під час проведення матчу команда господарів, як і команда гостей,
повинні бути забезпечені своїм медичним персоналом. Присутність
лікарів на матчі обов’язкова. Розпочинати гру без лікарів категорично
забороняється. Лікарі обох команд повинні прибути на гру за 30 хвилин до
початку гри юнацьких складів, представившись арбітру та інспектору матчу,
показавши наявність необхідних медикаментів і невідлучно знаходитись на
стадіоні до завершення зустрічі.
Тільки переконавшись після закінчення гри, що нікому з гравців не
потрібна медична допомога, лікарі, за погодженням з арбітром, можуть
покинути стадіон.
s_bodik Дата: Четвер, 09.09.2010, 07:56 | Сообщение # 5
Адміністратори
Сообщений: 17
Репутація: 1
Оффлайн
ІV. Виявлення переможця.

4.1. Місця команд визначаються у клубному заліку у двох лігах за сумою очок у всіх матчах. У випадку рівності очок у двох або більше команд, перевага надається тій команді, яка має кращий показник основним складом. У випадку рівності очок дорослим та юнацьким складом, в силу вступають п’ять нижчеперелічених пунктів розподілу місць:
- за найбільшою кількістю перемог в усіх матчах чемпіонату (першості);
- за кращою різницею забитих та пропущених м’ячів у всіх матчах;
- за найбільшою кількістю м’ячів, забитих у ворота суперників у всіх матчах;
- за найбільшою кількістю м’ячів, забитих в ворота суперників у всіх матчах на виїзді;
- шляхом додаткових матчів в гостях і вдома.
При абсолютній рівності всіх показників місця команд визначаються
жеребкуванням.
4.2. Для дорослого та юнацького складів команд очки нараховуються наступним чином: за виграш – 3 очки, за нічию – 1 очко, за програш – 0 очок.
4.3. Команді, яка дорослим складом займе перше місце у І лізі чемпіонату району, надається право у наступному сезоні представляти район у чемпіонаті Львівської області з футболу. Проте, якщо вона відмовляється представляти район у чемпіонаті області, то це право надається іншій команді (командам) в залежності від місця, яке ця команда зайняла в чемпіонаті району. Перевага надається тій команді (командам), що зайняла вище місце від іншої.
4.4. Команди, які дорослим складом займуть останнє і передостаннє місце у І лізі чемпіонату району, в наступному сезоні виступатимуть в IІ лізі, а команди, які дорослим складом займуть перше та друге місце у ІІ лізі першості району, в наступному сезоні виступатимуть в І лізі.

s_bodik Дата: Четвер, 09.09.2010, 07:57 | Сообщение # 6
Адміністратори
Сообщений: 17
Репутація: 1
Оффлайн
V. Арбітраж та інспектування.

5.1. Обслуговування матчів проводиться арбітрами, рекомендованими головою Комітету арбітрів і затвердженими виконкомом Федерації футболу району, які пройшли семінарські заняття та здали екзамени з фізичної і теоретичної підготовки. Обслуговування матчів проводиться згідно “Правил гри у футбол” і даного Регламенту. Призначення арбітрів на матчі здійснює голова Комітету з проведення змагань ФФМР.
5.2. Арбітр (арбітри), призначений (-ні) для обслуговування матчу, зобов’язані прибути на стадіон за одну годину до початку зустрічі юнацьких складів, оглянути футбольне поле, оцінити його по 5-ти бальній системі, зробивши відповідний запис у протоколі матчу.
5.3. Головний арбітр зустрічі разом з представниками команд несе повну відповідальність за дотримання правил допуску до гри футболістів, він є єдиним хронометристом часу. Головний арбітр також зобов’язаний до початку зустрічі із капітанами команд особисто перевірити білети учасників матчу, внесених у протокол матчу.
Представники команд разом з арбітром мають право в перерві матчу і
після його закінчення перевіряти документи на відповідність їх гравцям, які
беруть чи брали участь в даному поєдинку. У разі виявлення підозри на
підставного гравця арбітр зобов’язаний вилучити білет учасника змагань,
зробити відповідний запис в протоколі матчу і на протязі 24 годин разом з
рапортом подати на розгляд Комітету з проведення змагань. На
засідання комітету зобов’язані прибути представники обох команд, а також
гравець, який брав участь у грі згідно вилученого арбітром білета учасника
змагань.
5.4. У випадку неявки арбітра (арбітрів) на гру, зустріч обслуговує арбітр найвищої кваліфікації з присутніх на стадіоні. Матч повинен обов’язково відбутися. Якщо два арбітри присутні на стадіоні однакової кваліфікації і вони є представниками різних команд, то перевага в обслуговуванні матчу надається арбітру гостей.
5.5. Після закінчення гри головний арбітр зобов’язаний на протязі 30-ти хвилин заповнити протокол гри, внісши в нього дані про проведені заміни, авторів забитих м’ячів, попередження і вилучення гравців, травми, порушення порядку на стадіоні чи подання протесту і ознайомити з цим представників обох команд, а також на протязі 2-ох годин повинен повідомити про результат зустрчі голову Комітету з проведення змагань. В разі вилучення гравця з поля, головний арбітр зобов’язаний вилучити білет учасника і особисто разом з протоколом матчу та рапортом арбітра на протязі 24 годин подати у Федерацію футболу району на розгляд Контрольно-дисциплінарного комітету і затвердження рішення Комітетом з проведення змагань.
5.6. Якщо матч не почався своєчасно в зв’язку з неявкою арбітра (арбітрів), призначеного (призначених) на матч, то на нього (них) накладаються дисциплінарні стягнення згідно “Дисциплінарного правил ФФМР, щодо діяльності арбітрів сезону 2009р.”, як і за інші порушення Регламенту (несвоєчасне подання протоколу, грубість по відношенню до гравців, представників ФФМР, невиконання п.5.5, не прибуття на учбові семінари, неохайне ведення протоколів зустрічей, а також його втрату).
5.7. Ставити підписи у рапорті арбітра матчу від імені команди мають право тільки офіційні особи команди, які внесені в її заявочний лист.

s_bodik Дата: Четвер, 09.09.2010, 07:57 | Сообщение # 7
Адміністратори
Сообщений: 17
Репутація: 1
Оффлайн
5.8. Якщо в ході гри мали місце попередження або усунення (вилучення) гравців, травми, порушення порядку на стадіоні чи подання протесту, арбітр зобов’язаний внести в протокол відповідні записи і подати рапорт (в разі потреби) на засідання Комітету з проведення змагань. Рапорт арбітра не подається лише у двох випадках, коли гравець (гравці) вилучений (вилучені):
- за два попередження в одному матчі;
- за фол „останньої надії”.
Попередження та усунення гравців арбітр зобов’язаний внести в білети
учасників змагань та в протокол матчу.
Якщо гравець в ході матчу вилучений за два попередження, то вони
(попередження) автоматично анулюються і не повинні вноситись
арбітром в білет учасника змагань, а тільки в протокол матчу. В білет
учасника в даному випадку арбітром вноситься запис про вилучення.
Білет учасника усуненого (вилученого) з поля гравця арбітр разом з
протоколом гри зобов’язаний на протязі доби передати в Федерацію для
розгляду.
5.9. В окремих випадках Федерацією згідно рішення Комітету з проведення
змагань на матчі чемпіонату (першості) району відряджаються інспектори
ФФМР, оплата яких встановлюється п.11.2. даного Регламенту і
розрахунок з якими проводиться командою-господарем поля до початку
зустрічі юнацьких складів команд.
Якщо ініціатором відрядження на матч інспектора Федерації виступає
команда гостей, то вона проводить фінансові розрахунки з інспектором
матчу.
5.10. Якщо одна із команд не прибула або не вийшла на поле для участі в
календарній грі, то арбітр зобов’язаний вивести на поле присутню і
допущену згідно цього Регламенту до матчу команду і зафіксувати
початок і закінчення гри.

VІ. Протести.

6.1. Тренери команд або представники, подаючи протест, зобов’язані після закінчення гри попередити про це головного арбітра матчу та представника команди-суперниці про подачу протесту і зробити відповідний запис у протоколі зустрічі. Детальний письмовий протест, а також реальні докази, що підтверджують викладене в протесті, повинні бути подані футбольною командою на протязі 24 годин після закінчення зустрічі. Якщо в ході проведення гри або після її закінчення мали місце хуліганські дії до представників команд, гравців, арбітрів або офіційних осіб ФФМР, то представники обох команд разом з арбітрами матчу та рапортами повинні прибути на засідання Комітету з проведення змагань. В разі неприбуття однієї із сторін, Комітет у праві провести розгляд інциденту і прийняти рішення без них. Несвоєчасно подані і незафіксовані у протоколі матчу протести Комітетом з проведення змагань не розглядаються.
6.2. Не приймаються до розгляду протести, якщо вони подані на рішення арбітра у зв’язку з такими подіями :
- призначення чи не призначення вільних, штрафних або одинадцятимет-
рових ударів;
- визначення положення “поза грою”;
- визначення виходу м’яча за межі поля і надання права введення його в
гру;
- зарахування або не зарахування взяття воріт ;
- попередження і вилучення гравців з поля.
6.3. При подачі протесту команда повинна внести заставу у сумі 100 гри-
вень. Якщо даний протест задовольняється Комітетом з проведення
змагань, то кошти повертаються команді. В іншому разі кошти вносяться на
поточний банківський рахунок Федерації.
6.4. У виняткових випадках, якщо гра проведена без належної спортивної боро-
тьби, пасивно і з неповагою до глядачів або коли результат матчу істотно
спотворений порушеннями встановленого порядку проведення змагань та
даного Регламенту (підробка протоколу матчу), то Комітет з прове-
дення змагань має право винести рішення про анулювання результату
матчу, перегравання його (в т.ч. і на нейтральному полі) чи зарахувати обом
командам технічні поразки ”-”:”-” та покарати винуватців цього пору-
шення.

s_bodik Дата: Четвер, 09.09.2010, 07:58 | Сообщение # 8
Адміністратори
Сообщений: 17
Репутація: 1
Оффлайн
VІІ. Порядок оформлення документів.

7.1. Кожна команда для заявки подає наступні документи: заявочні листи у двох примірниках, завірені лікарем, керівником установи, за яку виступає дана команда та тренером команди, одну фотографію розміром 3,5х4,5 кожного гравця і його особистий паспорт, а у разі його відсутності - військовий квиток, та ксерокопію паспорта (1, 2. та 11 сторінки) (військового квитка), а також документ, що підтверджує сплату заявочного (членського) внеску за 2010 рік. У разі відсутності паспорта (для юнаків) – метрику кожного гравця та ксерокопію метрики із фотографією у її кутку, завіреною печаткою (штампом) з місця реєстрації гравця.
7.2. Представники команд отримують завірені підписом і печаткою ФФМР по одному примірнику заявочного листа на юнаків і дорослих, завірені підписом та печаткою ФФМР білети учасників змагань на кожного заявленого гравця як юнацького так і дорослого складу команди.
7.3. При виникненні спірних питань щодо заявочної документації та білетів учасників змагань на вимогу Комітету з проведення змагань представники команд зобов’язані в семиденний термін подати в Федерацію оригінали необхідних документів для встановлення фактів порушень командами цього Регламенту, в протилежному випадку гравця, по документах якого виникла суперечність, дискваліфіковують до закінчення чемпіонату (першості) району, а команді зараховуються технічні поразки ”-”:”+” в тих матчах, в яких цього футболіста було внесено в протокол гри.

VІІІ. Місце змагань.

8.1. Всі стадіони, на яких проводяться матчі чемпіонату (першості) та кубків району, повинні відповідати загальноприйнятим нормам та вимогам “Правил гри у футбол”. Представники команди-господаря для проведення змагань зобов’язані забезпечити:
- футбольне поле відповідних розмірів з трав’яним покриттям необхідної якості з чіткою та правильною розміткою, сітками на воротах, згідно „Правил гри у футбол”;
- кутові прапорці висотою древка не менше 150 см та футбольні м’ячі для проведення гри;
- обладнане місце для переодягання арбітра (арбітрів) та команд;
- фруктову або мінеральну воду (чай, каву) для арбітра (арбітрів) зустрічі і офіційних осіб Федерації, а питну воду – для гравців команд;
- лікарський персонал з набором необхідних медикаментів для надання невідкладної медичної допомоги;
- чергування працівників правоохоронних органів з представниками громадськості для дотримання порядку на стадіоні.
8.2. Забороняється присутність у кімнаті арбітрів сторонніх осіб, а
дозволяється заходити тільки представникам команд, які заповнюють
протокол матчу.

ІХ. Відповідальність футболістів та керівників команд.

9.1. Гравці та керівники команд, які приймають участь у районних змаганнях
з футболу, зобов’язані виконувати всі вимоги „Правил гри у футбол“ і да-
ного Регламенту, виявляти високу дисципліну, повагу до суперників та
глядачів.
9.2. Команда-господар несе повну відповідальність за забезпечення
порядку на стадіоні до початку гри, під час її проведення та після закінчення
гри. Представники команди-господаря несуть повну відповідальність за
безпеку арбітра (арбітрів) зустрічі до залишення ним (ними) меж даного
населеного пункту.
9.3. В разі невиконання пунктів 9.1, 9.2 даного Регламенту Комітет з
проведення змагань залишає за собою право дискваліфікувати стадіон на
певну кількість ігор, застосувавши фінансові стягнення. У разі його
дискваліфікації команді надається право вибору собі стадіону на території
Миколаївського району.
9.4. Представники команд не мають права втручатись в дії арбітра (арбітрів)
матчу, виходити на поле під час гри. Якщо представник команди в ході
матчу вийшов на футбольне поле на нього накладаються фінансові
санкції згідно Дисциплінарних правил ФФМР.
9.5. Капітани команд несуть повну відповідальність за дисципліну гравців на
полі під час проведення футбольного матчу. Вони зобов’язані до початку гри
вишикувати свою команду для перевірки білетів учасників матчу, підтриму-
вати дисципліну у команді, бути взірцем для гравців команди у дотриманні
„Правил гри у футбол”. Команда гостей, вишикувавшись в центрі поля,
повинна привітати вишикувану команду господарів та арбітрів рукостискан-
ням.
9.6. Гравець, який отримав три попередження в різних матчах (в т. ч. і
кубкових), автоматично пропускає наступну гру. Після отримання ще
трьох попереджень також пропускає одну наступну гру і білет учасника
чемпіонату (першості) району вилучається для оформлення нового
документа.

s_bodik Дата: Четвер, 09.09.2010, 07:59 | Сообщение # 9
Адміністратори
Сообщений: 17
Репутація: 1
Оффлайн
9.7. Якщо гравець, який отримав три попередження, не виступав у наступній
грі, але його прізвище внесено у протокол матчу, то він рахується
учасником зустрічі і його команді зараховується поразка (0:3). Цей
гравець повинен пропустити наступну гру після тої, в якій він не мав права
виступати, а був записаний в протокол матчу. Матчі, що з будь-яких причин
не відбулися, в пропуски матчів дискваліфікованим гравцям не
враховуються.
9.8. Якщо гравець отримав три вилучення, то білет учасника змагань з фут-
болу також вилучається для оформлення нового документа.
9.9. Якщо гра була зірвана з вини глядачів, команді-господарю поля зарахо-
вується поразка (0:3). Якщо гра була зірвана з вини обох команд (гравців
чи представників), то їм обом зараховуються технічні поразки ”-”:”-”.
Якщо гра була зірвана з вини гравців чи представників однієї команди, то їй
зараховується поразка (0:3) та у всіх вищенаведених випадках на
винуватців накладаються дисциплінарні, фінансові чи інші санкції.
9.10. Якщо команда без дозволу арбітра самовільно залишила футбольне
поле, то на неї накладаються фінансові санкції, або арбітр зупинив матч, бо
в команді на полі залишилося менше семи гравців, тоді в обох випадках
команді зараховується поразка (0:3) при умові, що суперник на момент
зупинки гри не вигравав цей матч з різницею три і більше м’ячів. В іншому
випадку рахунок залишається в силі.
9.11. За участь у матчі незаявленого, дискваліфікованого гравця або
гравця 1994р. н. і молодших за дорослий склад чи 1996, 1997р. н. за
юнацький склад команди без наявності в Федерації документів вказаних в
пункті 3.6., команді зараховується технічна поразка ”-”:”+” і на неї
накладаються фінансові санкції.
9.12. Порушення, допущені футболістами в іграх чемпіонату (першості),
враховуються в іграх розіграшів кубків району з футболу, які проводяться
під егідою Федерації, і навпаки. При переході футболіста з однієї команди
в іншу його порушення (жовті і червоні картки чи дискваліфікація) також
враховуються.
9.13. Якщо дискваліфікований гравець перевищує кількість матчів, пропуще-
них в даному чемпіонаті (першості) (до кінця сезону), залишок непропу-
щених матчів переноситься на наступний сезон, навіть, якщо в наступному
сезоні цей гравець виступатиме за іншу команду.
Попередження на наступний сезон анулюються.
9.14. Керівники команд ведуть ретельний облік дисциплінарних
порушень (попереджень та вилучень) своїх футболістів і несуть за це
відповідальність.

Х. Нагородження .

10.1. Команди у двох лігах, які займуть призові місця у клубному заліку чемпіонату (першості) району з футболу, нагороджуються кубками та дипломами відповідного ступеня.
10.2. Команди у двох лігах дорослих та юнацьких складів, які займуть призові місця, нагороджуються кубками і дипломами відповідного ступеня. Гравці команд обох ліг дорослого та юнацького складу, які займуть призові місця, нагороджуються пам’ятними медалями та грамотами відповідного ступеня. Нагородження команд проводиться до початку наступного сезону.

ХІ. Прийом та фінансування учасників .

11.1. Витрати по відрядженню команд (проїзд і харчування до 35 гривень на кожного гравця і до 30 гривень – на кожного представника команди, тренера) несуть безпосередньо організації, які відряджають команди.
11.2. Команда-господар поля оплачує відрядження арбітрам та інспектору за 30 хвилин до початку зустрічі юнацьких складів команд у сумі:

АРБІТРИ:
Перша ліга: Друга ліга:
- арбітр дорослих – 90 грн.; - арбітр дорослих – 80 грн.;
- асистент арбітра дорослих – 50 грн.; - асистент арбітра дорослих – 40 грн.;
- арбітр юнаків – 30 грн.; - арбітр юнаків – 30 грн.;
- асистент арбітра юнаків – 20 грн.; - асистент арбітра юнаків – 20 грн.

ІНСПЕКТОРИ:
Перша ліга: 80 грн.; Друга ліга: 80 грн.

11.3. Всі фінансові операції, які пов’язані з витратами на команду (харчування в день гри), суддівство, інспектування, оплата послуг лікаря та іншого обслуговуючого персоналу є правомірними і діють на підставі Наказу № 39 від 22 січня 2009 року Управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА та рішення Виконкому Федерації футболу району № 2 від 15 квітня 2010 року.

s_bodik Дата: Четвер, 09.09.2010, 08:00 | Сообщение # 10
Адміністратори
Сообщений: 17
Репутація: 1
Оффлайн
Додаток 1.

Дисциплінарні правила Федерації футболу Миколаївського району.

Футбольні клуби (команди) відповідають за поведінку своїх футболістів, членів
клубу, а також будь-якої іншої офіційної особи, що виконує якусь місію, на
будь-якому матчі від імені клубу.
Футбольні клуби (команди), які приймають участь у змаганнях, відповідають за
громадський порядок та безпеку до, під час і після матчу. Вони можуть бути притягнуті до відповідальності за будь-яку пригоду, недисципліновану пове-дінку, порушення Регламенту змагань, і до них можуть бути застосовані дис-циплінарні санкції.
Характер дисциплінарних санкцій визначається Контрольно-дисциплінарним комітетом ФФМР згідно даних Дисциплінарних правил та Регламенту районних змагань і відповідне рішення затверджується Комітетом з проведення змагань.

Дисциплінарні санкції.
1. Відносно футбольних клубів (команд):
- попередження;
- зауваження;
- обов’язковий грошовий внесок;
- анулювання результату матчу;
- рішення про перегравання матчу;
- зняття турнірних очок;
- присудження перемоги суперникові без проведення матчу;
- проведення матчу без глядачів;
- рішення про заборону використання стадіону;
- рішення про проведення матчу на іншому стадіоні;
- дискваліфікація з поточних змагань або виключення з учасників майбутніх
змагань.

Обов’язковий грошовий внесок у сумі – 30 гривень:
- незабезпечення виконання умов та вимог проведення змагань згідно Регламен-
ту;
- за неявку юнацького складу команди на календарну гру;
- несвоєчасне представлення заявкової документації.

Обов’язковий грошовий внесок у сумі – 50 гривень:
- неетична, некоректна поведінка команди чи окремих гравців, представників;
- за неявку дорослого складу команди на календарну гру.

Обов’язковий грошовий внесок у сумі – 60 гривень:
- за самовільне залишення футбольного поля, відмову продовжити гру.

Обов’язковий грошовий внесок у сумі – 70 гривень:
- провокаційні дії гравця (представника) чи команди загалом, що спричинили
безпорядки на футбольному полі, стадіоні.

Обов’язковий грошовий внесок у сумі – 90 гривень:
- за неявку обома складами команди на календарну гру;
- невиконання умов Регламенту по оплаті послуг інспектора матчу.

Обов’язковий грошовий внесок у сумі – 100 гривень:
- незабезпечення громадського порядку на стадіоні, що привело до хуліганської
поведінки глядачів на стадіоні.

Обов’язковий грошовий внесок у сумі – 130 гривень:
- невиконання умов Регламенту по оплаті послуг арбітра в II лізі.

Обов’язковий грошовий внесок у сумі – 150 гривень:
- невиконання умов Регламенту по оплаті послуг арбітра в I лізі.

Обов’язковий грошовий внесок у сумі – 180 гривень:
- невиконання умов Регламенту по оплаті послуг неповної бригади
арбітрів в II лізі.

Обов’язковий грошовий внесок у сумі – 200 гривень:
- невиконання умов Регламенту по оплаті послуг неповної бригади
арбітрів в I лізі.

Обов’язковий грошовий внесок у сумі – 250 гривень:
- невиконання умов Регламенту по оплаті послуг бригади арбітрів в II лізі.

Обов’язковий грошовий внесок у сумі – 280 гривень:
- невиконання умов Регламенту по оплаті послуг бригади арбітрів в I лізі;
- перевищення ліміту іногородніх гравців, вказаного в пункті 3.7. Регламенту.

2. Відносно офіційних осіб (представників команд, тренерів, арбітрів):
- попередження;
- зауваження;
- обов’язковий грошовий внесок;
- позбавлення права брати участь у зазначеній кількості матчів або протягом
визначеного або невизначеного терміну;
- позбавлення права виконувати свої функції протягом визначеного або
невизначеного терміну.

Обов’язковий грошовий внесок у сумі – 300 гривень:
- невиконання вимог Регламенту та умов проведення змагань;
- грубі випади на адресу ФФМР або її офіційних осіб;
- неетична, некоректна поведінка до, під час та після матчу;
- за удар арбітра або офіційної особи ФФМР.

s_bodik Дата: Четвер, 09.09.2010, 08:01 | Сообщение # 11
Адміністратори
Сообщений: 17
Репутація: 1
Оффлайн
3. Відносно стадіонів:
- попередження;
- рішення про заборону використання стадіону на визначений або невизначений
термін.
Якщо дискваліфікація стадіону не була вичерпана до закінчення сезону 2010 року, то вона переноситься на наступний сезон.

4. Відносно футболістів:
- попередження;
- вилучення;
- відсторонення (дискваліфікація) та обов’язковий грошовий внесок, який спла-
чує футбольний клуб (команда), за який виступає футболіст;
- за кожні три жовті картки – відсторонення на один матч;
- за друге попередження в одному й тому ж матчі – одна гра;
- за фол „останньої надії” – одна гра;
- за виступ гравця в один і той самий день за будь-які дві команди в чемпіонаті
(першості) району – три гри.

Відсторонення (дискваліфікація) та обов’язковий грошовий внесок, який
сплачує футбольний клуб (команда), за який виступає футболіст, за його вилу-
чення:

на 2 (два) матчі та обов’язковий грошовий внесок в сумі 40 гривень:
- за грубий поштовх суперника руками після зупинки гри;
- за небезпечний напад на суперника, який володіє м’ячем з можливістю нане-
сення травми;
- за удар суперника рукою в боротьбі за м’яч;
- за систематичне демонстративне непогодження з рішенням арбітра.

на 3 (три) матчі та обов’язковий грошовий внесок в сумі 60 гривень:
- за навмисний удар суперника, який володіє м’ячем під час матчу або після його
зупинки;
- за нецензурні та образливі висловлювання, жести на адресу партнера, суперни-
ка або глядачів.

на 4 (чотири) матчі та обов’язковий грошовий внесок в сумі 80 гривень:
- за спробу фізичної дії щодо офіційних осіб, арбітра (арбітрів);
- за плювок в офіційну особу, арбітра.

на 5 (п’ять) матчів та обов’язковий грошовий внесок в сумі 100 гривень:
- за небезпечний напад на суперника, який володіє м’ячем;
- за нецензурні та образливі висловлювання, жести на адресу арбітра (арбітрів)
чи офіційної особи.
- за погрози фізичної розправи стосовно офіційних осіб, арбітра (арбітрів).

на 7 (сім) матчів та обов’язковий грошовий внесок в сумі 120 гривень:
- за бійку під час матчу або після його зупинки.

на 10 (десять) матчів та обов’язковий грошовий внесок в сумі 200 гривень:
- за навмисне нанесення важкої травми суперникові, що призвело до втрати ним
працездатності.

до 1(одного) року та обов’язковий грошовий внесок в сумі 220 гривень:
- за удар арбітра, інспектора та інших осіб ФФМР.
Гравці, які два рази на протязі трьох сезонів отримують дискваліфікацію на один рік, пожиттєво позбавляються права брати участь у будь-яких районних змаганнях з футболу під егідою ФФМР.

Якщо обов’язковий грошовий внесок за вилучення гравця не сплачено, то
дискваліфікація гравця продовжується, поки клубом не буде сплачено суму
обов’язкового грошового внеску.
Футбольний клуб (команда), яка не сплатила до кінця попереднього сезону
обов’язковий грошовий внесок за вилученого гравця (гравців) до участі в районних змаганнях з футболу сезону 2010 року не допускається.
Якщо обов’язковий грошовий внесок за вилучення гравця не сплачено до кінця сезону 2010 року, то дискваліфікація гравця переноситься і на наступний сезон.

Виконком Федерації футболу Миколаївського району.
s_bodik Дата: Четвер, 09.09.2010, 08:02 | Сообщение # 12
Адміністратори
Сообщений: 17
Репутація: 1
Оффлайн
ПРО ВСТАНОВЛЕННЯ ЧЛЕНСЬКИХ ВНЕСКІВ ДЛЯ ФУТБОЛЬНИХ
КЛУБІВ (КОМАНД) НА СЕЗОН 2010 РОКУ

1. Згідно рішення Виконкому Федерації футболу Миколаївського району №2 від
15 квітня 2010 року сума членських внесків для команд-учасниць чемпіонату
(першості) району на сезон 2010 року становить:
- перша ліга – 900 (дев’ятсот) грн.;
- друга ліга – 600 (шістсот) грн..
2. Членські внески необхідно внести на поточний банківський рахунок Федерації
№ 26006340023011 у Відділенні №7 філії ВАТ КБ „Надра” Львівського РУ
м. Миколаєва, МФО 325978.

Федерація футболу Миколаївського району.
Форум » Форум » Футбол в Миколаївському районі » Регламент чемпiонату (першостi) району з футболу 2010 р.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: